Hemstädning Falun

Yuphas Städ & Trädgård – hemstädning Falun

Städservice för alla

Yuphas Städ & Trädgård erbjuder ett brett urval av städtjänster för både privatkunder och företagare. Bland annat erbjuder vi er i Falun hjälp med hemstädning. Vår städfirma har en värdegrund som går ut på att erbjuda det där lilla extra inom städning och kundservice, så att alla som anlitar oss ska får en positiv upplevelse. Oss kan man anlita om man befinner sig både i Falun eller andra städer och orter i Dalarna.

Om oss

Med stort engagemang tar vi oss an alla uppdrag. Vi är städfirman som sätter nöjda kunder i främsta rummet och vill vara det självklara valet för alla som söker hjälp inom städning och rengöring, till exempel när det kommer till hemstädning i Falun.

Om oss

Kundens behov & önskemål

Oavsett om du önskar abonnera på en städtjänst eller om du vill anlita oss för ett engångsuppdrag så hjälper vi dig. Det är alltid kundens behov som styr och vår städfirma är för alla! Företagsstädning eller hemstädning eller till och med enklare trädgårdsarbeten, kan man få hjälp med av oss!

Utbildning & erfarenhet

Våra medarbetare har både utbildning i effektiva städmetoder och mikrobiologi och hygien. Dessutom med flera års erfarenhet ifrån yrkets olika områden. Vi kan hygiensäkra arbetsplatser för att minimera risken för spridning av till exempel virus och bakterieinfektioner.
Tjänster

Vad vi erbjuder för tjänster

Vi behärskar allt inom städbranschen och lite till. Våra priser står sig väl i konkurrensen ifrån liknande företag. Vi erbjuder både hemstädning, företagsstädning och enklare trädgårdstjänster till förmånliga priser. Är du en privatperson så får du använda dig av Rut-avdraget.

Exempel på våra tjänster:

  • Hemstädning, enstaka uppdrag, veckovis, eller med de intervaller som passar dig bäst.
  • Flyttstädning.
  • Trappstädning.
  • Kontorsstädning.
  • Städning av butiker, lokaler, restauranger etc.
  • Enklare trädgårdsarbeten.
  • Med mera.

Varmt välkommen att boka in ett gratis möte!

 

 

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Yuphas Städ & Trädgård

Landsgatan 10, 776 30 Hedemora

070-367 60 52

info@yuphasstad.se

Hemstädning Falun

Välkommen till Yuphas Städ & Trädgård i Hedemora. En kundcentrerad städfirma som vill göra tillvaron lite bekvämare för både privatpersoner och företagare.

Kontakt